27/1-12

Jahapp! Hade verkligen inget på agendan idag och likförbannat vakna man före nio!
Tror jag ska ge mig på städningen idag eller så blir de imorgon.. Har ju Peak idag så jag ska väl meste bara mysa och busa med honom och en långpromenad ikv tror jag :)
Har alltså hittat en Rottis tjej från en kennel jag har följt i säkert 3-4 år nu på internet och nu har hon två tikar och två hanar till salu! Denna kennel har så himla fina rottisar och jag vill verkligen ha en därifrån men 10.000 kr trollar man inte fram på nåra dagar tyvärr! Och tyvärr är de något som säger mig att de är kennels sista valpar överhuvundtaget :(
Men men de är bara bita ihop och spara pengar och leta vidare!

Ni vill säkert höra mer om resan men de får ni sen när vi fixat kabeln till kameran och de får bli till veckan!

Och till veckan ska jag och Petter städa bort en massa jävla skräp och lådor i garaget så vi kan ställa in bilen i garaget istället.. Och så ska vi och kika på tapeter till hallen så vi kan börja med något iaf! :)
Måste och köpa nå tyg som ska sys till gardiner i köket :)
Ne tusan ska ta och stiga upp och göra nån nytta!
Pusshej!

Världens bästa!

Världens bästa leende och pojkvän♥
Älskar dig så enormt mycke!

Nästan hemma!

Snart är vi hemma, sitter på planet uppe i luften påväg mot kallax där Sara står och väntar på oss sen ska vi tusan hem till Arvids och huset! Saknade huset redan efter två dagar haha :p

Annars har vi haft de skönt i Egypten dock for vi ju fel årstid men vissa dagar var gode varma ändå men dagen före vi sku hem var den bästa! Vi badade i röda havet och solade på stranden!

Ätit massa gott har vi gjort hela veckan och myst i sinne :) helt enkelt en lugn och skön semester! Kommer väl en bättre uppdatering nån dag och lite bilder :)

I fucking love my man :p

Pusshoj