27/7-13

Snart är juli månad över.. På nätterna känns de redan som höst!

Men nu börjar förhoppningsvis grejer hända i september! Längtar samtidigt som jag inte gör de.. Men vi får se sa den blinde!

Nu äre bara fyra nätter med den här natten inräknat kvar innan jag går på ledig helg! De däremot längtar jag till! Dock inte söndag för då är Petters semester slut! Ajja men så är live!

Nä nu ska jag städa lite..

Pusspåer!

25/7-13

Halloj!

Har varken orkat eller vela blogg på de senaste! Man har som alltid fullt upp när Petter är hemma och då vill jag inte heller sitta framför datorn heller när han är hemma!
Nu har han bara en och en halv vecka kvar av semester, tiden bara försvinner!

Ja men vad har hänt då?
Jag har meste jobba och Petter har byggt en ny bro och varit med bixi och så var vi till Norge och chillade! Älskar Norge önskar bara man hade mer tid och kunnat fara dit oftare!

Jag har hunnit gå intro på Ringelsta natt också.. Skiljer sig från att vara på solbacken och jobba men de går bra! Ska väl gå intro på resten av Ringelsta också.. Mitt vik går ju som sagt ut den sista september, längtar verkligen inte! Fy fan för att inte ha ett schema att gå efter inte kunna planera nå! Har sökt tjänsterna som är ute men lär nog inte få nån utav dem eftersom de är hur mycke personal som helst som ska ha tjänster nu.
Ajja de ordnar sig!

Snart har jag och Petter vart tsm i två hela år! Helt sjukt vad tiden går fort! :) men lika kär är man! Fin karl de dära må jag säga! ❤

Nä nu ska jag jobba på lite!

16/7-13

Är sjuk, ids int skriva! Skriver när vi kommer hem från Norge på söndag!