29/5-13

Hejhå!
 
Fint väder idag igen.. Men jag tror ju att de kommer regna resten av sommaren typ bara för att vi haft de så fint nu i flera veckor.. Ajja jag är då nöjd så länge de varar! :)
 
Var på återbesök hos veterinären idag för Bixis öga och allt såg ut att läka jättebra! Gud så skönt :)
Dock så kissar och dricker Bixi superduper mycke pga cortisonet hon äter nu! Lite småjobbigt med kisseriet när hon vill ut mitt i natten!
 Men nästa vecka är cortisonkuren klar så då blire lite lugnare! 
Nästa vecka ska vi iväg till öjebyn för att ögonlysa och röntga lilla Bixi! Förhoppningsvis blire fina resultat och kan då inte tänka mig annat heller men de återstår att se :)
 
När vi lika ska iväg till Piteå ska vi ta oss en shoppingrunda också samtidigt. 
Kostym till Petter ska införskaffas och jag nå skor och lite sommarkläder till båda. 
Och så ska vi kolla runt efter några förrådsbodar, kom på i veckan som var att vars fan sk vi förvara alla utemöbler och dylikt till vintern?
De får vi helt enkelt lösa med en förrådsbod. 
 
Petter tyckte att vi kund fara till happis också (chockad tjej) för att gå på ikea men de var väl mest för att kolla in dem nya köken eftersom vi ska renovera de senare ev till våren.
Så de blir bra de med! 
 
Imorgon står tandläkarbesök och jobb på schemat.. Grymt roliga grejer.. eller?
 
Nä bäst att sussa!
 
Pusshej.
 
 

26/5-13

Hejhej!

Underbart väder idag med! Gode så härligt!

Igår var de meningen att jag Petter och Jonas skulle sticka till Luleå för att shoppa på storheden typ.. Men fredagkväll så sprang Bixi in i en buske och fick en kvist i ögat så vi ringde veterinären och vi skulle få komma dit lördagsmorgon kl 8. Bixi har en reva i ögat så vi ska behandla henne med cortison och två olika ögondroppar i tio dagar så vi får hoppas att de inte blir nån inflammation nu annars kan de gå illa.
Men hon mår då bra och precis lila busig och glad som vanligt :)
Så vår shoppingsväng blev lite annorlunda först till pite för veterinärbesök sen drog vi till Luleå så karlarna fick shoppa de dem behövde på biltema sen gick vi en sväng och kollade på bilutställningen sen ides jag rent int mer så de blev inte riktigt som jag tänkt mig. Men de kommer fler gånger! :)

Och idag är de ju morsdag men jag firade min mor igår så idag ska vi till Petters mamma och fira henne och se hur jäkla bruna dom är nu med tanke på att de kom hem inatt från utlandet! :)

Nä nu ska jag ta och pussa på min underbara sambo och kolla om vi ska göra nått annat vettigt idag! :)
Typ som att tvätta i vår nya tvättmaskin! Lycklig tjej ;)


Ha en bra dag allihop!

Pusshej.

21/5-13

Hejhå..
 
Ligger och chillar i sängen, vart dödligt trött när jag var ute!
Petter har grabbkväll i långträsk så ikv blire nog att umgås med Ida!
 
Lite hann vi med på förmiddagen iaf.. Fixade klart i tvättstugan så nu väntar vi bara på den nya tvättmaskinen och torktumlaren som var in på elkedjan och beställde igår! Kommer bli fint när jag fått måla om därinne vilket som nog blir till veckan! :)
 
Sen han vi ut på bhk och tränade lite med Bixi sen stack Petter till långis!
 
Annars har vi mest bara vart ute i helgen och umgåtts med Ida och Jonas som har vart trevligt! :)
 
Nää vi får höras sen.
Pusshej