30/5-12

Hej!

Nu är jag kraftigt less på att de är kallt! Vill ha varma dagar så jag och Bixi kan vara ute från morgon till kväll de trivs vi bäst med speciellt efter hennes öroninflammation så var de inte så kul att de blåst i hennes öron!
Men droppade i öronrens idag i örat på henne och de har blivit bättre men vi får väl se imorgon annars blir de veterinären!

Snacka om att de är temperament i den här bruden! Kommer har mycke att göra med henne men de känns bara bra för jag vill göra så mycke! Blir valpkurs i höst sen allmänlydnad sen tävlingslydnad och nån spårkurs hoppas jag på :) sen kan de eventuellt bli tjänstehund inriktning! Dom har sånna kurser såg jag så fort kan de bli så :) Sen så har dom ju dom här onsdagsträffarna som är gratis och bra socialisering för hundar! :) sån blir de nog ofta med!

Så nu behövs bara körkortet så jag kan flänga runt på allt! :)

De är ju en bit till bruksklubben och skulle vi gå dit skulle vi nog vara slut när vi kom dit haha :)
Nä men direkt jag går av mitt sommarschema börjar jag med körkortet ska eventuellt börja med teorin i sommar! De är nog den som kommer vara värst för mig tyvärr...

Sannar Petter så himla mycke nu de gör nog Bixi med! Men imorgon är de torsdag och då äre inte länge kvar!

Till veckan ska vi ju som sagt till pite/Öjebyn och hämta buren då ska vi även passa på och hälsa på Minette! Längesen ju träffades, sist var när hon kom och hämtade Elektra för att pröva ha henne! Men tyvärr funkade de inte alls så hon avlivades! Så de blir nog en sväng förbi hennes grav också!
Minette har verkligen stöttat mig hur mycke som helst när jag bodde i pite med Elektra! Som en extra mamma helt enkelt!
Saknar dom där långa skogsturerna med hundarna! :)

Imorgon ska jag ta och lägga över lite kort från systemkameran på datorn så no ska få se hur mycke lilla Bixi har växt! :)
Snart är hon inte så liten längre!

Nä vi hörs pusshej

Kommentera inlägget här :