30/4-13

Halloj!

Haft en lugn dag! Tog sovmorgon till halv tolv med tanke på att jag skulle jobba natt och så hade jag tänkt sova en stund efter vi ätit middag men de gick inte! Ajja hinkar kaffe och håller mig sysselsatt så jag inte blir trött!
Kommer inte få sova mer än tre timmar på morgonen imorgon eftersom jag ska till veterinären med bixi för att ta bort stygnen! Gud så skönt de ska bli för henne och för oss :)
Sen sticker vi till deppis för att käka och så får bixi sova över där eftersom jag ska jobba natt och Petter far på morgonen imorgon!

Ha vart en bra dag idag! Eftersom vi får så pass mycke tillbaka på skatten så ska vi unna oss en utlandsresa till hösten ungefär till våran två års dag eller min födelsedag så idag har vi suttit och kolla på olika resor men de är så svårt att bestämma sig men vi ha ju int heller bråttom med att boka heller så under veckan lär jag nöta resesidor i ursinne! Haha :)

Nä nu ska jag ta och städa lite!

Pusspåer :)

27/4

Hej hallå!

Just tryckt ner maten i magen! Grillat igen :)
Gott vare!

Sp vad har annars hänt? Int äre mycke!
Steg upp snörde i hårfärg i håret och betalade räkningarna ska bara betala räkningarna med mobilen i fortsättningen Ocr skannern var suverän aldrig mer ska jag skriva in ett ocr nummer igen!!

Efter de vart de lunch och hockey men stack mitt under hockeyn och hälsa på Helen på jobbe! Längesen vi sågs så de var trevligt! Haha längtar tills dom ska på ul så kan man köpa lite presenter åt dem redan! Älskar bebiskläder :p är övertygad om att de är en pojk! Ska bli himla roligt!

Annars har vi flyttat om lite kort och flyttat spriten på ett annat ställe och skrivit ut lite kort också!
Så nu finns de kort på bixi i nästan varje rum! Hon är ju trots allt våran "bebis" ;)

Nä nu blir de mys resten av kvällen!
Hoppas alla har en bra helg!

Pusspåer

25/4

Tjaba!

Äntligen har jag ledig helg! :)
Går på jobb först måndag kl 21!

Så nu ska jag enbart mysa med mina hjärtan i helgen och tvätta bilarna osvosv! :)

Igår var vi i städar tagen! Städade hela huset och rensade ur kontoret och i Petters tvspelsrum och skruvade upp gardinstänger i sovrummet och i tvspelsrummet! Vilken skillnad de vart i sovrummet! Var mycke mysigare och hemtrevligt! :)

Nä nu ska vi ta och grilla vår middag sen står mys på schemat! :)