31/1-13

Tjenis!

Första dagen på jobbet efter sjukskrivningen idag.. Och ja de är fullrulle. Jobbade 06.50-15.00 och så går jag på igen 21.00 till 07.00!
Sen är jag ledig till 21.00 på söndag då går jag på igen för en natten sen ledig en dag sen jobb tre dagar ledig en sen jobb tre dagar till... Men thats life och de är fint med pengar! Skulle då aldrig kunna leva på Petter, aldrig i livet!
Visserligen har ju bara ett 50% vik men får jobba utöver de så de känns bra iaf :)

Så jag har försökt sova lite nu men icket att de går men kommer förmodligen hålla mig vaken iaf!

Nä ska ta och slösurfa och blunda en stund till!

Pusspåer.

30/1-13

Heejhopp!

Ligger i sängen och drar mig! Ska strax stiga upp och he mig ut och handla och införskaffa mig mer Cambridge påsar!
-6 kg nu! Och nu ska jag mäta mig också när jag stigit upp :) hoppas på goda resultat!

Petter är och kör renar så jag ska ta och städa lite och börja med middagen! De blir högrev och hasselbakspotatis och en god sallad! :)

Vi var till mamma och pappa igår eftersom mormor har kommit hit så vi åt middag sen hjälpte vi dem med att hänga upp lampor och klocka och små tjoller och så såg vi hockey! Så nu ha jag då tagit kort på deras kök och dem finns på min Facebook! :)

Nä nu har jag dragit mig nog länge!

Pusspåer.

27/1-13

Tja.
 
Äntligen äre bättre i kroppen! Så på torsdag börjar jag jobba igen :)
 
Helt sinnesjukt vad jag har vart rastlös i helgen.. Hade typ kunnat var på jobbet och var sällskapsdam ist. 
Men nu är de bara en natt kvar som jag sover själv sen kommer älsklingen hem igen! :) 
 
Fullrulle hela veckan känns de som, vi ska mysa och pussa på valp hjälpa mamma och pappa med att hänga upp nå nya lampor fira Bengan i efterskott med nå gomat och fika mormor kommer i veckan och så ska vi till luleå på lördag och se nå hockey! Och såklart ska vi mysa som bara den med våra fina tjej som löper och är skum. 
 
Ja också har jag nu börjat med cambridge, kör den rena kuren till onsdag sen ska jag börja äta middag! Har gått ner ca 4 kilo sen i onsdags dock är de ju bara vätska men de lär ju bli mer som far! Är ju trots allt 16 kilo till som ska bort men jag tror de kommer stanna upp vi tio kilo känns de som men jag ska kämpa! :)
 
Ne nu ska jag hänga nå tvätt och mysa med fin tjejen våran!
 
Pusspåer.