28/12-12

Tja!
 
Nu vare ett tag sen.. Men jag har rent int haft tid eller lust att blogga.
 
Så vad har hänt?
Jobbat, vart med Petter, Julafton, jobb och massa annat!
 
Julafton var inte en hit för min del, jobbade natten mot julafton och därmed var jag gode trött och slut hela dagen pluss att petter for till kiruna 21.00 på julafton. 
Men jag käkade iaf julbord med mamma och pappa på lappis sen for vi hem till oss och bara tog de lugnt!
 
Så vad fick jag i julklapp då? Pengar en multiskrivare med skanner kopiator fofoskrivare cd skrivare osvosv och kläder! Och jag och petter fick tillsammans en kokbok varsin arvidsajur mössa och ett presentkort på slakteriet :)
Jag är nöjd! 
 
Annars så ska jag jobba i helgen igen.. dock ledig nyårsafton och de! Petter kommer då hem på nyårs så vi hade väl tänkt fara ut med Helen och Tom :)
 
Ne nu ska jag ta och fara till Jessica och hämta nån grejs och hälsa på henne ens stund eftersom hon sticker hem över nyår så lär vi inte träffas nå mer föränn nästa helg!
 
Ha ett bra nyår allihopa! :)

15/12-12

Hejhej!
 
Sitter i deppis och chillar.. 
Sjuk har man blivit men jag har bara väntat på de!
Petter for igår morse till Kiruna så han jobbar helgen sen kommer han hem igen natten mot tisdag! :)
Så jag är nöjd! :D
 
Helgen i Pite var riktigt bra! Kul hade vi tills jag tycke att de vart för mycke för mig och mina fötter! Kul att träffa petters arbetskamrater! 
Ungefär exakt ett år sen jag drack alkohol var de och jag tycker de räckte haha! Ne men nog blir säkert nån fler utgång men jag saknar då helt ärligt inte att gå ut och bli full sen må piss i två dagar.. 
 
Om ett tag ska vi käka go middag , kålpudding och potatis! MUMS!
Sen har vi även bakat en saffranskladdkaka och ska göra knäck nu! :) 
 
På torsdag ska jag klippa mig! Ska bli skönt blir nog inga större förändringar ev blir de rak lugg men är lite oskäker på de! Insåg för nån vecka sen att jag fått lång hår igen! Jag gillar de, förr gjorde jag inte men nu jag älskar de! :) Kommer då inte klippa av de nå mycke men behöver oftast inte klippa såmycke på längden när mitt hår aldrig är slitet! Tacka vet jag Uniq One! Bästa produkten ever! 
 
Nä nu ska jag gå och hjälpa mamma i köket!
 
Älskar dig Petter mer än vad jag kan beskriva!
 
Galet bra böcker! LÄS!

8/12-12

Hejhå!
Tiden går så fort hinner inte riktigt med! 
Snart jul och ju!
 
Ja nu är vi så gott som klar i huset nu äre bara golvlisterna som ska dit sen får vi lugna oss en stund med renoveringar! :) Lovade ju er bilder men nu ids jag rent int lägga in dem från kameran men till veckan ska ni minsann få dem jobbar bara en kort dag på måndagen och tisdag natt sen är jag ledig fram till nästa måndag! :)
 
Ha ikväll packat och letat fram kläder inför imorgon när vi drar till pite för firmafest med petters jobb! 
Hotell och hela kittet, ska bli skönt att få komma iväg! 
 
nä nu ska jag fixa naglarna sen läsa femtio nyanser av honom! Sjukt bra bok! 
 
 
 
 
Gnatt!