31/5-12

Hej!

Ännu en chilldag är snart över!
Idag har vi koppeltränat och de har gått super!
Sen har vi kört lite vardagslydnad! Sitt, ligg och kom! Och de har gått fint! Så nu är hon trött nanting ;)

Ser ut som att de blir bättre väder imorgon så då blir de en dag ute :)

Petter ringde och berättade att han får semester tidigare än vad som var meningen :p så nästa gång han far och jobbar så jobbar han bara från tisdag morgon till fredag morgon :D så då blir de att fara till Bjurån på första valpträffen tillsammans! Hade nog farit fast han inte hade vart hemma men de är ju kul om han får vara med också :)

Bixis öroninflammation är nog över tur man behandlade de direkt så man slapp nån större medicinering! :) men ska fortsätta droppa öronrens fram till söndag iaf!

Nä tusan ska börja göra i ordning Bixis mat så den är klar till hon ska ha mat!

Pusspåer!

30/5-12

Hej!

Nu är jag kraftigt less på att de är kallt! Vill ha varma dagar så jag och Bixi kan vara ute från morgon till kväll de trivs vi bäst med speciellt efter hennes öroninflammation så var de inte så kul att de blåst i hennes öron!
Men droppade i öronrens idag i örat på henne och de har blivit bättre men vi får väl se imorgon annars blir de veterinären!

Snacka om att de är temperament i den här bruden! Kommer har mycke att göra med henne men de känns bara bra för jag vill göra så mycke! Blir valpkurs i höst sen allmänlydnad sen tävlingslydnad och nån spårkurs hoppas jag på :) sen kan de eventuellt bli tjänstehund inriktning! Dom har sånna kurser såg jag så fort kan de bli så :) Sen så har dom ju dom här onsdagsträffarna som är gratis och bra socialisering för hundar! :) sån blir de nog ofta med!

Så nu behövs bara körkortet så jag kan flänga runt på allt! :)

De är ju en bit till bruksklubben och skulle vi gå dit skulle vi nog vara slut när vi kom dit haha :)
Nä men direkt jag går av mitt sommarschema börjar jag med körkortet ska eventuellt börja med teorin i sommar! De är nog den som kommer vara värst för mig tyvärr...

Sannar Petter så himla mycke nu de gör nog Bixi med! Men imorgon är de torsdag och då äre inte länge kvar!

Till veckan ska vi ju som sagt till pite/Öjebyn och hämta buren då ska vi även passa på och hälsa på Minette! Längesen ju träffades, sist var när hon kom och hämtade Elektra för att pröva ha henne! Men tyvärr funkade de inte alls så hon avlivades! Så de blir nog en sväng förbi hennes grav också!
Minette har verkligen stöttat mig hur mycke som helst när jag bodde i pite med Elektra! Som en extra mamma helt enkelt!
Saknar dom där långa skogsturerna med hundarna! :)

Imorgon ska jag ta och lägga över lite kort från systemkameran på datorn så no ska få se hur mycke lilla Bixi har växt! :)
Snart är hon inte så liten längre!

Nä vi hörs pusshej

29/5-12

Hej!

Petter for i morse! Bode jag och Bixi saknar honom redan! Bixi gick runt i huset imorse gnällde och letade honom!
Annars har hon varit väldigt trött idag!
Vet inte om hon har öroninflammation men jag ser då inget onormalt i örat men hon går och skakar huvudet lite då och då! Om hon fortsätter göra de imorgon på morgonen får de nog bli ett samtal till veterinären!

Annars imorgon så ska hon avmaskas!
Dom hade inte hemma avmaskningsmedlet Welpan i fredags så dom beställde hem de och de skulle komma imorgon! Aldrig använt Welpan förut men de ska nog gå bra de med :)

Fick min efterlängtade kamera kom idag!
Gud vad jag ska ta kort nu! Har redan knäppt ett antal på Bixi i kväll men nästa vecka ska vi ta några fina ute bilder! Funderar på att göra typ en fotobok med kort på Bixi så man kan se hur hon ha växt och skriva in vikt och sånt :)
Kul att ha :)
Nä ska nog ta och knäppa igen mina ögon och sova :) puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2298197/images/2012/pic_204616588.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2298197/images/2012/pic_204616593.jpg" class="image">