30/10-12

Tja!

 
fyfasen vad vi har haft de fullt upp nu dessa dagar.. men nu är då nästan allt flyttat förutom små grejer! Och huset på sågvägen är städat! :) Tur som fasen att mamma och pappa kunde vara hundvakt hela helgen! Tack mamma och pappa! :)
Vi har nästan fått iordning här på höstigen, Petters mamma syster och mormor och morfar kom igår och hjälpte oss att stöka iordning! Tack så jätte mycke :) och nu är de mest bara kläder som ska stökas in och tvättas.
Och på måndag åker våran snygga fondvägg upp när Jenny kommer och hjälper mig sen ska köket tapetseras nästa helg! Kommer bli fint som fasen! :)
 
 
Måste säga att Petter och Bengan har gjort de bra i helgen.. Dem har i princip flyttat allt själv iochmed att jag har jobbat!
 
Nä nu ska jag mysa ner mig och se hockeyn med Petter!

Puss!

 
 

22/10-12

Hellu!

Ja då var helgen över.. Om några timmar ska jag vara på jobbet!
Men jag har en rätt så lugn vecka och nästa vecka med dock så jobbar jag två helger på raken men inte mycke att göra åt de!

Imorgon kommer Petter äntligen hem eller imorgon natt rättare sagt! Skönt att få ha honom hemma i tre veckor men de kan behövas när vi ska flytta och greja :)

Så vad har jag gjort i helgen? Mest bara tagit de lugnt sett dem nya Johan Falk filmerna och alla nya avsnitt av Jersey shore! Och idag har jag vart i deppis och styckat lite älg kött och skärt ner bitar så vi kan mala ner till färs! Vi kan aldrig få för mycke färs.. :p plus att jag inte kan äta vanlig nötfärs längre, tycker de är smaklöst och dåligt! Så i veckan ska jag göra mina goda köttfärs biffar på älgfärs och se om de blir lika gott som med renfärs men de tror jag nog!

Nä tusan nu är klockan mycke, vi ses och hörs nån annan gång för jag tror de blir väldigt dålig uppdatering nu dem närmsta veckorna!

Pusshooj

19/10-12

Tjaaa!
 
Här händer de inte mkt.. Steg upp ganska tidigt och började dola i huset smått men gav upp fort.
Mamma kom för att hjälpa mig med kapellet till murklan som låg ute i snön! Men nu hänger den på kompisen och blir torrt i garaget!
Sen skulle vi hämta en byrå som syrran köpt körde den till akke sen for jag hem och chillade i väntan på mallan brallan sen for vi ut och käkade lunch :) Sen har jag verkligen inte gjort ett jota. 
 
Men igår så flägnde jag runt.. Käkade lunch med Ida sen följde jag henne på vårdcentralen sen for jag till Lauker och hälsade på Jenny och kidzen! Man blir fruktansvärt bebisjuk! Huvvaliga.. Men de kommer så småningom när vi är redo :) 
Svägnde förbi mampap påvägen hem och där bakades de bullar! Vilken tajming! ;p Gott med nybakade bullar och iskall mjölk! 
Sen raggade jag med Ida!
Sen var den dagen slut!
 
Saknar Petter riktigt mycke just nu.. Men måndag natt komer han hem och då får jag ha honom hemma i hela tre veckor :D
Dock har flytten blivit fram flyttad..Men inte så långt iaf! 
 
Nä nu ska jag mysa ner mig under en filt och se SoA! :)
Ha ne fint! :)