30/12-11

Hellu!
Snart ett nytt år! Och de nya året firas med mamma och pappa här i huset! Och stora syster skulle nog äta middag med oss sen sticker nog hon ut på galej!
Förhoppningsvis blir de nya året jäkligt bra med de tror jag!
Efter vi vart u Egypten börjar jag med köriset förhoppnigsvis beror på om jag har fått körkortstillståndet tills dess :)
Men i år ska jag då iaf ta de där jäkla körkortet och de kommer bli skönt som fan :)
Och efter vi vart i egypten ska vi börja tapetsera tror jag iaf i hallen och sovrummet om man nu får tag i nån som kan sätta upp en fototapet! :) Kommer nog bli snyggt! :)

Igår eftermiddag så fick jag och sara sticka till Deppis, mamma ringde och sa att de var nå konstigt med pappa han yrade runt och pratade en massa svammel så vi stack dit och jag tog tempen på han och 39.8 i feber hade han så de var feberyra men vi fick absolut inte ringa ambulansen men de blir man ju tvungen för om han hade fått högre feber hade de kunna gå riktigt dåligt :s så vi ringde ambulansen och dem satte dropp och febernedsättande och syrgas sen bar de iväg till akuten.. när vi väl kom dit så var han klar igen men han minns inget av vad han har sagt han trodde att han hade sovit haha! Men dom skickade honom iaf till Piteå för att kolla vad som riktigt hände men de visste dom inte heller något med halsen att göra men de syndes inget på alla prover eller tester så han fick komma hem idag! Riktigt skönt men han kan ju lika gärna få tillbaka de nu igen när dom aldrig hittade felet men då blir han skickad direkt till Pite iaf!
Nu tyck jag att de får vara nog med allt han vart med om kan han inte få vara "frisk" ett tag nu!

Nä klån nu ska jag fan ta tag i städningen! In med hörlurarna i öronen och köra på!
Ses och hörs!
Gott nytt år på er!
Petter♥

28/12-11

Fy vad jag hatar att inte få sova..
De blir jämt såhär när Petter är och jobba.. Saknar hans närhet och våra mupp samtal vi brukar ha i sängen :p
Men de bästa är att få somna på hans bröstkorg eller jag brukar halvsova där sen vänder jag mig om och sen säger Petter jag kommer snart och håller om dig! Han är absolut den bästa och den mysigaste! Helt underbar!
Saknar honom så mycket fast de bara gått en dag :( Men snart är han hemma sen har han bara en kort arbetsvecka sen sticker vi till Egypten! Ska bli så otroligt skönt :)

Min dag har annars bestått av jobb från halv åtta till halv fem.. Sjuktligt trött var jag när jg kom hem med tanke på att jag bara sovit en timma inatt! Annars har jag färgat håret tänkte göra de brunt men de blev typ mer mörk rött :/ Men men! Sen har jag pratat i telefon men världens bästa och nu ligg jag här sömnlös och jävlig! Men imorgon är jag ledig så de blir väl städning och chill och en promenix om mina leder tillåter de!

Nyår firas med mamma och pappa eftersom jag ska upp dagen efter tio i sex och jobba men de ger ju pengar ;)
Och så kommer ju stora syster hit och ska sova här över nyår!
 nä tusan man kanske skulle ha prövat att sova igen!

Petter♥

26/12-11

God jul lite sent men bättre de än aldrig!
Haft en underbar julhelg :)
Fredagen spenderade vi hos Petters mamma och Anders.
Åt blodpalt för första gången och gott var de! Sen hade vi lite julklapps öppning vi fick två påslakanset, en stor kokbok och en osthyvel haha men de behövdes :) Och så fick jag lovika vantar som susanne hade stickat åt mig välbehövligt nanting! Nå har man söt svärmor! Sen kollade vi på när Elliot öppnade sina julklappar sen drog bingolotto igång och segt var de.. Åt massa gott gjorde vi under tiden också men vi tio gav vi upp och for hem och tog de lugnt och mös! :)

Julafton, när vi hade vaknat for vi och hämtade anna-clara och for till bengan på julaftonsfika :) sen for vi till deppis och hämtade pappa sen hem och göra sig klar för att fara på julbord på lappis! Åt mig sinnesjukt mätt och gott var de i sinne men de räcker med att äta julbord en gång per år! Sen for jag mamma och pappa hem till oss och såg Jägarna 2 i väntan på Sara som skulle sluta jobba och att Petter skulle komma hem... Sen öppnade vi julklapparna när sara komme! Fick två par jeans från gina som tyvärr inte passade så ska skicka tillbaka dem och byta, en lång kofta, varma sockar, en mascara, pengar, hårspray, mysiga pyjamasbrallor, ett strykjärn och så fick jag ju en lite tidig julklapp av älsklingen en turkos didrikson jacka som jag älskar! :) Tack alla för alla fina julklappar!

Sen for alla och kvar blev jag petter och erik.e satt och kika runt på internet och pratade och dom planerade och allt möjligt tills klockan blev runt ett!

Och gårdagen hände de inte allt för mycke men nyktra och skötsamma var vi iaf :)
Vi såg en film med erik och sen for vi ut och raggade fram till tre!
Sinnesjukt mycke drama man hinn se när man är nykter!

Och idag har de inte hänt allt för mycke vart till akke och skjutsat sara och erik sen hem och käka sen göra matlådor sen myste vi bara tills Petter for vid sextiden! Saknar han redan :(♥

Nä klån nu ska jag se nå tv och och invänta att petter ska ringa sen beger jag mig i säng för imorgon är de jobb!

Älskar min underbara familj och pojkvän hur mycket som helst♥